Gratis verzending vanaf € 50,-

Gratis verzending vanaf € 50,-

Tuin Familie Kamperman

Rupsen die veel vraatschade gecreëerd hadden
  • Datum: mei 2018
  • Patiënt: Tuin Familie Kamperman te Winterswijk
  • Symptomen: enorm aantal rupsen

Over de patiënt

Anno mei 2018 is de familie Kamperman in contact gekomen met de Buxus Dokter. Na uitgebreid geïnformeerd te hebben hoe de behandel plan voor de buxus in zijn werking ging, mocht ik van start gaan.

In de buxushaag trof ik een enorm aantal rupsen aan, die al veel vraatschade gecreëerd hadden. Eerst zijn de rupsen op biologische wijze uitgeschakeld zodat er geen verdere schade aan de buxus zou ontstaan en hierdoor krijgt de buxus kans om te herstellen. vervolg stap was het uitzetten van meerdere feromoonvallen om zo nieuwe generaties rupsen tegen te gaan. De foto’s van de tuin zijn op 20 augustus 2018 gemaakt, 3 maanden na het eerst gelegde contact.

Andere patiënten

Paleis het Loo

Paleis het Loo

De Hoveniers van Paleis het Loo en de Buxus Dokter hebben de handen in een gestoken om de buxusrups te lijf te gaan 9 augustus 2018 heeft de Buxus Dokter zijn vallen mogen plaatsen in de tuin van Paleis Het Loo.

Lees meer
Patiënt ervaring

Patiënt ervaring

In mijn kleine tuin heb ik een buxushaag en drie grote buxusbollen. Ik vond een aantal rupsen, wat de rupsen van de buxusmot bleken te zijn en Ik heb direct op het internet gezocht wat ik er tegen kon doen.

Lees meer
Pandhof Sinte Marie

Pandhof Sinte Marie

De Pandhof is een overblijfsel van de Mariakerk die het centrum vormde van de Mariaplaats. De hof wordt samen met de omliggende panden van de 11e eeuwse kloostergang aangeduid als Pandhof Sinte Marie.

Lees meer

Contact met mij opnemen

11 + 7 =

Steven Oostendorp

Kerkdijk 18

7152DB Eibergen

+31 (0) 6 512 530 67

info@buxus-dokter.nl

Winkelwagen