Gratis verzending vanaf € 50,-

Gratis verzending vanaf € 50,-

Lokferomonen

Alleen met bestrijdingsmiddelen werken is maar het halve werk

Lokferomonen

biologische rups bestrijding

Alleen met bestrijdingsmiddelen werken is maar het halve werk. Het is van cruciaal belang het insect goed te kennen, weten wanneer de rups aan de buxus eet en wanneer de motten vliegen en eitjes afzetten. Dit is van belang om op tijd te kunnen reageren tegen de rups en om zo de buxus vitaal te houden.

Het lokferomoon lokt de mannelijke motten en vangt ze op in de mottenval. Zo weet u wanneer de mottenvlucht actief is. Een vrouwtjes mot kan in de 10 dagen dat ze leeft wel 500 eieren leggen. Moet je na gaan als al deze eieren in uw buxus terecht komen dat het al snel gedaan kan zijn met uw buxus. Het is daarom van belang snel wat aan het probleem te doen.

Buxusmotval

met 2 lokferomonen

met twee lokfermonen

Het monitoren van de mot is daarom een pre. Door het gebruik van de Buxusferomoonval van de Buxus Dokter word de mot gevangen wanneer er een vlucht gaande is. De feromoondispenser bevat het vrouwelijk lokferomoon van de buxusmot waardoor de mannelijke mot word aangetrokken en weggevangen word in de herbruikbare val.

Lokferomoon

Lokt Buxusmot

voor een half seizoen

Vrijblijvend advies:

+31 (0) 6 512 530 67

Laatste interessante items

Paleis het Loo

Paleis het Loo

De Hoveniers van Paleis het Loo en de Buxus Dokter hebben de handen in een gestoken om de buxusrups te lijf te gaan 9 augustus 2018 heeft de Buxus Dokter zijn vallen mogen plaatsen in de tuin van Paleis Het Loo.

Lees meer

Buxus Protect

Rupsen bestrijden

Contact met mij opnemen

2 + 7 =

Steven Oostendorp

Kerkdijk 18

7152DB Eibergen

+31 (0) 6 512 530 67

info@buxus-dokter.nl

Winkelwagen