Gratis verzending vanaf € 50,-

Gratis verzending vanaf € 50,-

Meer dan 100 jaar oude buxusbomen

In de oude vestigingsstad Groenlo staan een aantal zeer oude buxusbomen.

  • Datum: 4 september 2019
  • Patiënt: 100 jarige buxusbomen
  • Symptomen: rupsen

Over de patiënt

In de oude vestigingsstad Groenlo staan een aantal zeer oude buxusbomen. Zoals u op de foto kunt zien zijn het niet de standaard compacte buxushagen die wij in de tuinen vinden, maar volgroeide bomen. Ook deze buxusbomen waren getroffen door de buxusmot. Door het snel optreden met aaltjes werden de actieve rupsen uitgeschakeld. De feromoonval is geïnstalleerd en zal in de gaten gehouden worden.

Andere patiënten

Paleis het Loo

Paleis het Loo

De Hoveniers van Paleis het Loo en de Buxus Dokter hebben de handen in een gestoken om de buxusrups te lijf te gaan 9 augustus 2018 heeft de Buxus Dokter zijn vallen mogen plaatsen in de tuin van Paleis Het Loo.

Lees meer
Patiënt ervaring

Patiënt ervaring

In mijn kleine tuin heb ik een buxushaag en drie grote buxusbollen. Ik vond een aantal rupsen, wat de rupsen van de buxusmot bleken te zijn en Ik heb direct op het internet gezocht wat ik er tegen kon doen.

Lees meer
Pandhof Sinte Marie

Pandhof Sinte Marie

De Pandhof is een overblijfsel van de Mariakerk die het centrum vormde van de Mariaplaats. De hof wordt samen met de omliggende panden van de 11e eeuwse kloostergang aangeduid als Pandhof Sinte Marie.

Lees meer

Contact met mij opnemen

14 + 13 =

Steven Oostendorp

Kerkdijk 18

7152DB Eibergen

+31 (0) 6 512 530 67

info@buxus-dokter.nl

Winkelwagen